Alfaparf Milano


In 2017 ben ik overgestapt op het merk Alfaparf Milano. De professionele stylings- en verzorgingsproducten zijn van hoogwaardige kwaliteit en geven het haar bij thuisgebruik telkens een heerlijk salongevoel met dezelfde verzorging en geurbeleving. De kleurproducten en verschillende behandel methodes van Alfaparf geven mij in de salon ruime mogelijkheden om elke type haar naar wens te kleuren en naar behoefte te verzorgen.

 

Sinds 2018 werk ik naast mijn salon ook als Creative Educator voor Alfaparf Milano waardoor ik volledig op de hoogte blijf van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van creatieve kleurtechnieken en haarverzorging.

 


Alfaparf Milano werkt met onschadelijke haarproducten! Vrij van sulfaten, parabanen, parafinen minerale oliën, allergenen en kleurstoffen.

 

Het succes van, het in Italië opgerichte, ALFAPARF GROUP is het resultaat van een typisch Italiaanse stijl die hand in hand gaat met creativiteit, aandacht voor de nieuwste internationale trends, wetenschappelijk onderzoek, innovatie en hoogwaardige producten en diensten. Het is het Italiaanse succesverhaal van een klein bedrijfje dat is uitgegroeid tot één van de belangrijkste Italiaanse multinationals in de cosmetica branche. De inspiratie van dit merk wordt gehaald uit de creativiteit van mode- en design hoofdstad Milaan en blinkt uit in Italiaanse stijl, geraffineerde perfectie en een gedetailleerde verzorging.