Alleen het beste

Diana Torsy Dlooks Hairstyling Kapsalon Haarstylist Rumpt Beesd  2

Over DLooks


Graag wil ik me even aan u voorstellen. Mijn naam is Diana Torsy en ben al ruim 30 jaar werkzaam in het kappersvak, variërend van kapster en bedrijfsleidster in een salon, technisch adviseur bij L'Oreal Professionelle, tot docent en examinator aan de Nederlandse Kappersakademie.

 

Naast DLooks ben ik ook werkzaam als Freelance Creative Educator voor Alfaparf Milano binnen het National Creative Team van De Hairstore. Hierbij bezoek ik veel verschillende salons, die ook met het merk Alfaparf Milano werken, om product- en kleurtrainingen te geven. Hierdoor blijf ik volledig op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van haarverzorging, knip & snijtechnieken en creatieve kleurtechnieken die ik toe kan passen in mijn eigen kapsalon, DLooks Hairstyling.

 

Door het geven van trainingen en ervaring zijn de kleurproducten, verzorgingsproducten en stylingsproducten van Alfaparf Milano erg vertrouwd voor mij. De producten van Alfaparf Milano zijn van een hoge kwaliteit en geven het kapsel een prachtige uitstraling.

Mijn filosofie


DLooks staat voor “Haar zoals haar moet zijn”. Wat ik belangrijk vindt is dat het haar, de persoonlijkheid van iemand versterkt.

 

We zijn allen verschillend en gaan allen anders om met het haar. Mijn manier van werken begint bij het goed luisteren en observeren van mijn klanten.

 

Haar wat succes heeft hangt af van een aantal factoren. Haar moet gezond zijn, er moet een goede coupe inzitten, de haarkleur moet in harmonie zijn met de coupe en men moet in staat zijn om het haar zelf goed in model te kunnen brengen tussen twee kappersbehandelingen in. 

Mijn haar zit alleen maar goed als ik bij de kapper ben geweest” is niet mijn doel.

 

Mijn filosofie is: het haar moet ook, tussen twee kappersbehandelingen in, goed zitten.

Deze pagina geeft meer informatie over Diana Torsy en DLooks. DLooks is een kapsalon in Beesd. Deze kapper werkt als dameskapper, herenkapper.